Roletai plastikiniams langams

Plastikiniams langams

Ieškote tinkamų roletų Jūsų namams, tačiau iš gausybės pasirinkimų tampa sudėtinga išsirinkti būtent tokius roletus, kurie patenkintų visus Jūsų reikalavimus? Mes Jums siūlome itin kokybiškus roletus plastikiniams langams. Jie bus visiškai pritaikyti prie Jūsų poreikių ir galimybių – tiks ir patiks kiekvienam, net ir pačiam reikliausiam!

Roletai pagaminti tik iš aukščiausios rūšies medžiagų: roleto kasetė ir kreipiančiosios yra pagamintos iš aliuminio profilio, o roleto valdymo mechanizmas bei antgaliai – iš aukštos kokybės plastiko, kurio spalva yra priderinama prie pačių roletų spalvos. Roletai plastikinimas langams nenublunka, uždengus langą šiais roletais į namus nepateks nepageidaujami saulės spinduliai.

Prieš įsigijant roletus, klientams reikia išsirinkti patinkančią spalvą, kuri puikiai derėtų prie kambario, visų namų interjero. Tai padaryti bus itin paprasta, kadangi Jums siūloma spalvų paletė yra tiesiog įspūdingai didelė. Jei mėgstate subtilų ir klasikinį namų interjerą – galite išsirinkti iš pastelinių, šviesių, vienspalvių roletų audinių pasirinkimų. Jei esate ryškaus, ekstravagantiško interjero gerbėjas – galite pasirinkti iš daugybės ryškių, spalvingų ir margų raštų roletų.

Ryškios spalvos roletai gali tapti ryškia interjero detale. Šiuos roletus yra labai paprasta valdyti – užfiksuosite bet kuriame aukštyje! Roleto medžiaga visada tvirtai prigludusi prie stiklo. Šie roletai tobulai atitiks Jūsų poreikius – jei ieškote kokybiškos uždangos nuo saulės spindulių ar nepageidaujamos šviesos. Roletai plastikiniams langams tarnaus Jums ištisą amžinybę, tai ilgaamžiška kokybė ir puiki investicija į patogų bei jaukų gyvenimą, kuriuo jau džiaugiasi daugybė šeimų. Roletai plastikiniams langams yra praktiškas pasirinkimas, tai prieinamos kainos prekė – tad  nieko nelaukę išsirinkite mėgstamą spalvą bei tinkamą dydį. Roletai plastikiniams langams atitiks kiekvieno poreikius.

Tai viena populiariausių ir moderniausių plastikinių langų uždengimo būdų, kadangi roleto audinį, galima susukti į viršuje esančią kasetę – tai užima ypač mažai vietos ir rulonėlis tampa nepastebimas. Kas itin svarbu tai plastikinio lango rėmas, kurio nepažeisite montuodami tik prie stiklajuosčių šiuos specialiai pritaikytus roletus.

Roletų valdymas:

soliteka naujas puslapis einamieji failai

grandinėle rankiniu būdu

02172912358

jungtuku

02172918496

nuotoliniu valdymo pultu

16211018188

išmaniąja programėle

Roletų privalumai:

Patikima apsauga nuo saulės spindulių, netrukdanti varstyti lango visomis kryptimis

Modernus dizainas, platus audinių spalvų pasirinkimas

Tvirtinimo bei reguliavimo elementai dera su interjero detalėmis

Speciali stabdymo sistema, įmontuota valdymo mechanizme, kuri leidžia roleto audinį užfiksuoti bet kurioje vietoje

Lengvas montavimas bei priežiūra

Neužima papildomos vietos ir palieka tuščią palangę

Roletų matavimo instrukcija:

Roletų montavimas:

Roletai montuojami viršutinėje lango dalyje.
*į lango stiklajuostę

Roletai susideda iš:

1. roleto audinys ir 17mm vamzdis
2. roleto valdymo mechanizmas su STOP funkcija
3. roleto tvirtinimo detalė
4. vamzdžio ir tvirtinimo detalės jungtis
5. aliumininė kasetė
6. roleto apsauginis dangtelis
7. rutulinė grandinėlė
8. rutulinės grandinėlės jungtis
9. rutulinės grandinėlės balastas
10. aliumininė kreipiančioji su lipnia juosta
11. roleto audinio balastas
12. audinio balasto šepetėlis
13. audinio balasto kamštelis

SVARBU! Visi roletų, kurie valdomi grandinėle, montavimo rinkiniai komplektuojami kartu su roletų grandinėlės apsauga „Saugus vaikas“

Audinių galerija:

*PASTABA. Priklausomai nuo Jūsų naudojamo įrenginio ekrano raiškos, audinių spalvos ryškumas gali skirtis nuo realaus vaizdo

Komponentai ir korpuso spalvos:

*PASTABA. Priklausomai nuo Jūsų naudojamo įrenginio ekrano raiškos, valdymo komponentų bei korpuso spalvos ryškumas gali skirtis nuo realaus vaizdo